Onze chef-kok prepareert met de grootste zorg en passie wekelijks wisselende suggesties, met aandacht voor seizoengroentjes en typisch Vlaamse gerechten. Vraag gerust voor een extra woordje uitleg!


SUGGESTIES VAN DE MAAND (MAY)

Voorgerechten

Vitello tonnato met Belgian pickels / Wilde black tiger scampi in asian style
€16
Hollandse maatjes met snipperuitjes en fijne boontjes
€13,5
Trio van patƩ met ajuinconfituur en toast
€15
Trio van patƩ met ajuinconfituur en toast

Hollandse maatjes met snipperuitjes en fijne boontjes
€13:50
Trio van patƩ met ajuinconfituur en toast

Hoofdgerechten

Licht gebakken zeebaars met pastissaus, zuiderse groenten en spinaziepuree
€26.5
Licht gebakken hazenrug met boschampignons en aardappelpuree
€27
Licht gebakken hazenrug met boschampignons en aardappelpuree

Licht gebakken hazenrug met boschampignons en aardappelpuree

Dessert

Gemarineerde aardbeien met vanille-ijs
€8
Huisgemaakte moelleux met vanille ijs en slagroom
€8
Huisgemaakte moelleux met vanille ijs en slagroom

Huisgemaakte moelleux met vanille ijs en slagroom